Släktträffen 2020

Släktträffen som skulle ägt rum 2020 kommer hållas 24-25 juli 2021

Hela mötet är ombokat till den 24-25 juli 2021 inkl. föraktiviteter på fredagen den 23 juli, precis som det som skulle ha gällt i år. Ekerumsalen är ledig och bokad och vi har också bokat hela boendet precis som inför detta året.

Valet av datum var det närmaste vi kunde komma detta års datum, då det redan har varit ett hårt tryck på bokningar hos Ekerum för nästa år. Många bröllop och andra aktiviteter har blivit uppskjutna ett år.

När det gäller inbetalningen till släktmötet, för alla som har betalt in avgiften rullar vi den vidare till 2021 och vi gör ingen återbetalning för att underlätta administrationen. Här måste vi reservera oss för en mindre prisjustering, även om vi hoppas att vi kan hålla samma pris nästa år.

Om det är någon som absolut inte har möjlighet att delta nästa år 2021, betalar vi naturligtvis tillbaka anmälningsavgiften. I så fall får ni meddela det till släktstyrelsen. Vi hoppas naturligtvis att detta speciella år 2020 gör att ni tycker att det ska bli extra trevligt att träffas nästa år och föra traditionen vidare.

När det gäller boendet på Ekerum flyttade vi över alla bokningar som ligger nu, både för dem som har betalat och dem som ännu inte har betalat boendet. Är det någon som inte vill ha det, så får respektive person kontakta Ekerum och avboka, precis som ni gjorde när ni bokade boendet.

Vi hoppas alla har förståelse för vårt beslut och ser fram emot släktmötet 2021.

Sprid denna information vidare till dem ni tror inte har tagit del av den. 


Ha en trevlig sommar och på återseende nästa år istället!

//Släktstyrelsen